Flower box

Flower box je elegantní papírová krabička s víkem. Naše flower boxy jsou vyrobeny ručně a mají černou barvu. Pokud byste chtěli nějakou jinou variantu, například červený flower box ve tvaru srdce, tak nás určitě můžete kontaktovat. Na webu tyto květinové boxy sice nenabízíme, ale pravidelně odebíráme i jiné druhy.

Jak jsou květiny v boxu umístěny?

Ve flower boxu je umístěna zelená floristická hmota, která je před použitím ponořená ve vodě, tak aby byla vodou celá nasáklá. Hmotu umístíme do papírové krabičky a začneme do ní vypíchávat květiny. Nebojte, krabička se nenamočí, protože mezi krabičkou a mokrou hmotou je pečlivě umístěný celofán. Víko, které je součástí boxu, je umístěno na jeho dně. 

Co s květinovým boxem, jakmile květiny zvadnou?

Jakmile Vám květiny zvadnou, tak si je buď můžete usušit a nechat v boxu jako dekoraci nebo jednoduše květiny vyhodíte, společně i zelenou hmotu a box Vám může sloužit jako krabička na cokoliv. Flower box je minimalistický doplněk, tudíž bude Váš byt dokonale zdobit.

Jak se starat o flower box?

Lámete si hlavu nad tím, jak dávat květinám potřebnou vodu, když nejsou jako obvykle umístěny ve váze? Řešení je jednodušší než si myslíte. Stačí, když každé 2-3 dny zkontrolujete vlhkost zelené hmoty. Pokud květy vodu nasály, nalijte na hmotu asi 1-2 dcl vody. Nelijte, ale vodu přes květiny, mohly by zahnít.

Na našem webu nabízíme plno různých variant květinových boxů. Pokud byste chtěli něco jiného, něco speciálního, neváhejte nám zavolat na telefonní číslo 702 803 903 a společně něco vymyslíme. 

Flower box plný růží

Mimo jiné nabízíme variantu flower boxů plných růží. Nejvyšší počet růží, který se do boxu vejde je 15 ks. Barvu růží si můžete zvolit sami. Na webu máme růže červené, když nám ale zavoláte, že byste chtěli změnit barvu růží nebo třeba dát mix barev, tak to nebude žádný problém. Na našem webu najdete i dárkové sety jako je například flower box a Raffaelloflower box a Bohemia Sekt nebo flower box a Marlenka dort a mnoho dalších.
 

Květinový box plný čerstvých květin

Místo růží dáváme do květinového boxu i nejrůznější květiny, jako je třeba eustoma, eukalyptus, karafiát, alstromerie či chryzentéma. Složení boxů jsme si také jako složení všech květin, které najdete na našem webu, vymýšleli sami. Na každém boxu je navíc umístěna mašlička v barvě květů.

Pokud chcete darovat či poslat Vaši blízké osobě květiny, ale chcete být originální, myslíme, že flower box je opravdu tou nejlepší volbou. 

  • Flower box

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít