Nová otevírací doba od 20.4. PO-PÁ 7-17, SO 7-12, NE ZAVŘENO


Den matek 2021

Dva měsíce po MDŽ slavíme Den matek, který nemá pevné datum, vždy se slaví druhou květnovou neděli. Letos vychází na 9. května a je třetím nejčastěji oslavovaným dnem na světě. Je to další významný svátek, který bychom si měli připomenout a strávit jej se svými maminkami. Den matek je ten pravý den, kdy své mamince můžete poděkovat za vše, co pro Vás udělala. Věřte, že každé mamince udělá radost, když si na ni vzpomenete, zavoláte ji nebo ji obdarujete drobností, například květinou. 

Rozvoz květin na Den matek

Opět Vám nabízíme naše služby v podobě rozvozu květin. Vyrazte své mamince dech a pošlete jí květinu jako překvapení našim květinovým kurýrem. I tentokrát  pro Vás máme na našich webových stránkáchpřichystanou kategorii DEN MATEK, kde jsme se snažili vybrat ty nejprodávanější a nejtypičtější květiny a další produkty pro tento významný den. Můžete zde najít slunečnice, růže, tulipány, flower box nebo třeba medvídka z umělých růží. Je jaro, proto typickou květinou jsou slunečnice, tulipány nebo jakýkoliv mix květů. Jarní květiny všem jistě ihned vykouzlí dobrou náladu a úsměv na tváři. Aby byl efekt květiny či jiného dárku z našeho sortimentu dokonalý, přidejte zdarma vzkaz v podobě přání. Odvážlivci mohou složit vlastní básničku.

Osobní vyzvednutí na prodejnách v Ostravě

Květinu si můžete vyzvednout i na jakékoliv naší kamenné prodejně v rámci Ostravy a Frýdku-Místku. O velký výběr květin nemusíte mít nouzi. Na každé pobočce bude pestrý výběr nejrůznějších květin, jak řezaných tak i hrnkových. 

V tento den jsme posílili kapacitu kurýrů na naprosté maximum, ale i tak nenechávejte objednávku na poslední chvíli a vytvořte si ji za pár minut na našem webu nebo na telefonním čísle 702 803 903. Jezdit budeme od 6:00 do 20:00 a pobočky zůstanou otevřené dle běžné otevírací doby, a to mezi 7-12 hodinou.

  • Den matek 2021

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít